Katse Vedonlyönti vaihtoehtoja kolikkopelit

Kun pelaaja valitsee kolikkopeli panostaa klo hän on tehdä jopa kolme tärkeitä päätöksiä ennen kuin hän voi pyöräytä kiekkoja. Näihin päätöksiin kutsutaan vedonlyönti vaihtoehtoja. Se sisältää valitsemalla voittolinjojen määrää, kolikoiden määrä pelattua kohti voittolinja ja kolikon. Useimmat kolikkopelit pelaajat voivat valita kaikki kolme vedonlyönti vaihtoehtoja. Jotkut kolikkopelit korjata kolikoiden määrä pelattua kohti voittolinjalle, yleensä yksi, ja tämä valinta poistetaan vedonlyönti vaihtoehtoja. On hyvin vähän lähtö että korjata sekä kolikon ja kolikoiden määrä siten tehokkaasti jäädyttäminen linjapanos.

Ennen vedonlyönti vaihtoehtoja käsitellään kahden käsitteen on määriteltävä selkeästi.Linjapanos on vedon kohti voittolinja ja on tuote kolikon ja kolikoiden määrä per voittolinjalle.Kokonaispanos on koko vedon kohti spin ja on tuote linjan vedon ja voittolinjojen määrää valittu.

Useimmat kolikkopelit netissä pelaajat voivat valita useita pelilinjat. Kuitenkin tämä on vain nimellinen valinta, koska se ei ole järkevää pelata online slot peli ilman ansiosta kaikki voittolinjat. Voittavia yhdistelmiä, lukuun ottamatta scatter-voitot, aiheuttaa maksuja ainoastaan, jos ne esiintyvät käytössä pelilinjan. Pahin painajainen kolikkopelit pelaaja voi olla nähdä viisi samankaltaisten symbolien pelilinjan joka ei ole käytössä. Progressiivinen jackpot online slot korostetaan valinnut kaikki voittolinjat vielä kärjistäen.Progressiivinen jättipotti yleensä maksaa vasta, kun todetaan yhdistelmä esiintyy eniten voittolinjan. Valitsemalla kaikki voittolinjat koko panos per spin voi lisätä huomattavasti, etenkin jos pelaaja on valinnut slot peli, joka on 50 tai 100 pelilinjat. Tällöin pelaaja olisi tarjottava kaikille pelilinjat ja vähentää hänen linjan veto jotta pysyttävä talousarvioon.

Kolikon ja kolikoiden määrä per voittolinjalle yhdessä edistää Line-vedon. Jotkut kolikkopelit sallivat vain yhden kolikon tulee kierrättää kohti voittolinja, mutta niillä on suurempi kolikon valikoimaa riittävään valinta tällä alueella.kolikkopelit, joiden avulla pelaajat valita kolikoiden määrä on yleensä pienempi kolikon valikoimaa vähemmän pysähtyy tällä alueella. Joko niin se yleensä toimii ulos sama asia.

Harkitse slot peli Mayan Queen, joka tarjoaa yhden kolikon voittolinjaa kohden seuraavien kolikon kokoluokassa: 0.01, 0.02, 0.03, 0.04, 0.05, 0.06, 0.07, 0.08, 0.09, 0.1, 0.25, 0.5, 1, 2,5 ja 5,00. Tämä antaa linjapanos alue 0,01-5,00 15 pysähtyy. On toinenkin julkaisi hiljattain slot peli Moonlight Mystery, joka tarjoaa jopa 5 kolikkoa per voittolinja ja kolikon kokoisia 0,01, 0,05, 0,1, 0,25 ja 0,5. Tämä antaa linjapanos alue 0,01-2,50 18 pysähtyy.

Siksi kolikon ja kolikoiden määrä per voittolinjalle on valittava yhdessä toistensa kanssa niin, että pelaaja saa halutun linjapanos.Linjapanos on päätettävä perustuu kolikkopelit pelaajat bankroll istuntoa ja määrä pyörii että hän odottaa pelata. Oletetaan, että pelaajalla on bankroll 100 opintopistettä ja haluaa pelata 100 pyörii. Sitten hänen pitäisi mennä linjapanos 1,00. Peleissä kuten mayojen Queen hän yksinkertaisesti valitsee kolikon kokoa 1,00. Peleissä kuten Moonlight Mystery hän voi valita 2 kolikkoa, joiden koko 0,50 tai 4 kolikoita koko 0,25. Molemmat vaihtoehdot ovat pääosin samat. Riippumatta pelaaja voittaa voidaan pitää sivuun toiseen kertaan.